Bijna vaderdag!

Na de drukke april/mei maand met veel verjaardagen binnen onze familie, en Moederdag, zouden we bijna vergeten dat manlief volgende week jarig is, en dat Vaderdag er ook al weer bijna aan gaat komen.

Wat zijn nu leuke cadeautjes voor een man, die eigenlijk alles al heeft? Als ik het hem vraag, komen er termen als “patchkast” en “cat6A” kabels momenteel naar voren. Ik heb werkelijk geen idee wat je daar mee zou willen en googlen leert mij dat ik het ook geen leuke cadeautjes vind om te geven. (Ook veel te duur voor een Vaderdag cadeau)

Manlief zijn verjaardag “verplaatsen” we, door deze drukke periode, tot na de verhuizing. Een cadeau zal dan vast iets zijn voor zijn nieuwe werkkamer. Een lekker praktisch cadeau, een bureaustoel bijvoorbeeld. Op Vaderdag geven we eigenlijk geen cadeautjes. Meestal een knutsel vanuit school gemaakt door de kinderen, maar dat wordt al minder aangezien ze in de bovenbouw bij ons op school geen knutsels meer maken. Ik ben normaal gesproken best creatief, maar door de drukte rondom het nieuwe huis, staat dat op een laag pitje.

Muchachomalo

Ik kreeg een mailtje van Muchachomalo met de ultieme Vaderdagcadeau-tip! Stukje creatief waar ik zelf weinig voor hoef te doen, en een te leuk cadeau wat ook nog eens nuttig is. Ik zeg ideaal!

Een giftset van Muchachomalo ! een gave set prachtige boxers in trendy zwart, en in de verpakking ruimte voor een gave foto van de jongens. Echt een mannencadeau al zeg ik het zelf.

Wil je dit gave cadeau ook aanschaffen? Dat kan voor €39,95 voor een set van 2 boxers in een Vaderdag giftset bij Muchachomalo online

Wie of wat is het merk Muchachomalo?

“Als jonge lingeriehandelaar bezat Shirley Schoonebeek verschillende winkels in het centrum van Amsterdam en een op Amsterdam Schiphol Airport. Na jaren actief geweest te zijn in de ondergoed-industrie, was ze op zoek naar een merk met een verhaal – iets om over te praten, na te denken – iets dat opviel ten opzichte van het gewone. Toen ze het niet kon vinden, besloot ze onbevreesd om haar eigen merk te creëren. Niet één om trends te volgen, nam ze bewust actie om unieke prints te maken in samenwerking met echte kunstenaars; om een label te ontwikkelen dat een beroep zou doen op mannen die hun innerlijke “Bad Boy” omarmen. Deze samenwerking resulteerde in het opvallende merk zoals we dat vandaag kennen. Muchachomalo groeit en innoveert op het gebied van materialen en pasvorm, geweven door een collectie die steeds uitgebreider wordt in ontwerpen en kleuren.

Review

Omdat het nog gegeven moet worden, kan ik nog niets concreets zeggen over het draagcomfort, maar de reviews die op hun site staan zijn zeer lovend! Qua materiaal voelen de boxers ook erg fijn aan, zacht, en ook het elastiek voelt soepel. Dat vindt mijn man erg belangrijk, dat het geen stugge harde rand heeft door het elastiek. Mooie lengte van de pijpjes.

Ik kan wel wat zeggen over de bezorging, dat ging soepel en snel, ook de verpakking ziet er prima uit, zeker een webwinkel om vaker te bestellen.

Naast dit setje voor Vaderdag heeft Muchachomalo nog veel meer mooie boxersshorts op de site staan. Vooral die met print spreken mij ook erg aan.

En niet alleen is er aan de mannen gedacht, ook voor jongens, dames en de meiden hebben ze mooie boxers op de site staan! Mijn volgende bestelling zal dan een voor mij en de jongens zijn!

 

*dit artikel is in samenwerking ontstaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.