Discovery Day Kinepolis

Wij gaan denk ik zo’n vijf keer per jaar met de jongens naar de film. En eigenlijk pas op het moment dat we veel mensen over een bepaalde film horen praten. Wij houden de filmkalender niet bepaald bij, eigenlijk zonde, omdat er zoveel goede maar ook leuke films verschijnen. Per jaar wel een paar honderd!

Blijkbaar zijn wij niet de enige die niet zo goed op de hoogte zijn van de nieuwste releases, want Kinepolis Bioscopen heeft daar iets leuks op bedacht; De Discovery Days!

Discovery Days

Op deze Discovery Day mag je gratis de bioscoop in, en krijg je in ruim een uur een overzicht van de komende releases! Ze laten de trailers zien van films die gaan verschijnen in de komende maanden, en nog leuker ook een aantal making-of video’s! Wij zijn op 9 november 2019 naar de eerste Discovery Day geweest in Kinepolis Zoetermeer. Dit was absoluut een succes, de jongens hebben gelijk een aantal trailers van films gezien waarvan ze graag de hele film van willen gaan zien de komende maanden. Ideaal want zo weet ik ook gelijk een leuk kerstcadeautje (filmbon) voor onder de boom.

De toegang op dit soort dagen is gratis, maar van te voren dien je wel een ticket te reserveren! Dit om te voorkomen dat je moet te staan in de zaal. Reserveer wel een kaartje als je ook echt gaat, de zaal was “uitverkocht” op ons tijdstip, maar uiteindelijk waren er nog veel lege stoelen (bij gratis is men er denk ik ook erg makkelijk in om last-minute te besluiten om niet te gaan, zonde want zo kunnen anderen niet in jouw plaats gaan). Een tip voor Kinepolis is om toch een bepaald bedrag te vragen en dan gratis popcorn en drinken er bij te bieden ter waarde van dit kaartje, dan is de kans ook veel groter dat mensen ook daadwerkelijk op komen dagen.

Releases november, december en januari

De leukste films die wij hebben gezien in de trailers zijn:

Uiteraard zitten er wel een paar verschillen in de favorieten per gezinslid hier in huis. Zo wil de jongste naar Mees Kees in de Wolken, Star Wars en Dr DoLittle. De puber van 12 ziet de films Charlie Angels, Joker en Jumani wel zitten. Manlief heeft al besloten om zijn vader mee te nemen naar 1917(Naast dat het een bijzondere film is, is het leuk om te weten dat de film zelf chronologisch opgenomen is (dit gebeurt zelden bij films) en het moest vrijwel in een shot) en is ook fan van Penoza. Collectief vinden we de film Bad Boys met Will Smith wel de favoriet. Zelf ben ik meer van de “huis-tuin-en-keuken-films” als April, May and June en Huisvrouwen bestaan niet deel 2, en onze jongens in Miami heeft ook wel wat.

Binnenkort in de bioscoop: Joker (echt een puberfilm, niets voor mij ;-))

Al met al dus veel leuke films gezien waarvan wij totaal geen idee hadden dat deze binnenkort zouden verschijnen. Ik ben benieuwd of Kinepolis dit event vaker gaat doen, wij zullen dan zeker weer gaan!

Cadeautips

Van enkele films zijn ook al diverse merchandise artikelen te koop. Een leuk idee is om bijvoorbeeld een film-cadeaubon te combineren met een van deze speelgoed items als sinterklaas of kerstcadeau.

Frozen 2

Star Wars: The Rise Of Skywalker

Dit blog is in samenwerking ontstaan met Kinepolis Nederland en Hasbro.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.