Jul en Julia’s Zomerweken in de Julianatoren!

De zomervakantie is alweer 2 weken jong bij ons, nog 4 weken te gaan. Omdat we net verhuisd zijn, en we nog veel klusjes te doen hebben (en eerlijkheidshalve de bodem van onze spaarpot in zicht komt) gaan we deze zomer niet op vakantie. Dus is het een beetje zoeken wat leuk is voor de jongens. En wat kwam de volgende mail van de Juliantoren op een goed moment!

“Kom deze zomer naar de ‘Jul & Julia Zomerweken’ in Kinderpretpark Julianatoren! Van maandag 9 juli t/m vrijdag 31 augustus vier je in het pretpark echt op en top vakantie. Jul & Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Ga limbodansen met meneer Kaasgaaf en swing mee met mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow. Julia neemt je mee op een wonderlijke reis naar Thailand tijdens haar Thai Toko Show. Rijd als een echte cowboy op je paard door het Wilde Westen en draai mee in een reuze sombrero. Julianatoren, te gek!”

Dit leek mij wel leuk om met de jongens te gaan bekijken. Dus afgelopen donderdag in de bloedhitte, het was namelijk 35 graden hier in Nederland!!, gingen we op weg naar Apeldoorn. De rit in de auto met airco was verre van vervelend voor het eerst met de heren en zo waren ze ook even weg van hun computergames, spelletjes en de tv.

Wat hebben we genoten van een zonovergoten dagje in de Julianatoren! Ook al zijn ze met hun 8 en 11 jaar een van de oudste kinderen in het park, het schip, de achtbaan en de vliegende Jul en Julia’s blijven altijd leuk. Het waterplekje achter in het park was natuurlijk een verademing met dit weer. En ook de trampolines hebben ze een aardig tijdje zoet gehouden.

Op de foto met Jul of Julia wilden ze niet, dat was niet stoer, maar de shows vonden ze wel erg leuk en gezellig!

De Julianatoren is echt een leuk park voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Er is heel veel te doen, en er zijn nauwelijks wachtrijen. De shows zijn leuk, en zeker die van Jul en Julia t/m 31 augustus zijn een aanrader! En vergeet ook niet even een kijkje bij de show van Cas de Ranger te nemen!

* We zijn op uitnodiging hier geweest.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.