Kids Weekend Kinepolis

Ohh wat zijn de kinderen druk en onrustig zo vlak voor Sinterklaas! Heel begrijpelijk maar soms kan ik ze wel achter het behang plakken. Afgelopen weekend hadden we nog wel het een en ander voor te bereiden voor het Sintfeest hier in huis met de hele familie, dus dat een van ons even een paar uurtjes weg was met de jongens zou wel fijn zijn.

Gelukkig had Kinepolis (Bioscopen) een Kids Weekend georganiseerd afgelopen weekend. Kinderen konden een uur voor de film zich laten schminken, een mooie kleurplaat inkleuren of een potje doelschieten. Ook kregen de kinderen wat lekkers en een beker limonade! En dit alles zonder extra kosten. Momenteel is de film “De Grinch” net uit, die hadden mijn jongens nog niet gezien en zo kon dan een van ons lekker met ze een paar uurtjes onder de pannen zijn, terwijl de ander de laatste sint-inkopen aan het doen was. Een Kids Weekend van Kinepolis is op zaterdag en zondag van 10-17u.

Schminken is niet zo aan mijn jongens besteed, gelukkig maar want er waren heel veel kindjes die dat wel wilden, en wat zagen ze er allemaal prachtig uit. Boven stond de groene limonade al klaar, een heel toepasselijke kleur limonade bij de film “De Grinch”.  Ook de zuurstok die de jongens kregen heeft de film niet overleefd 😉

De Grinch

Wat een leuke, maar vooral typische film voor rond de feestdagen is De Grinch! Deze film bevat echt alle elementen die zowel kinderen als volwassenen aan zal spreken; Humor, emotie, liefde en vooral een fijne kerstgedachte achterlaten wanneer je de zaal uitloopt.

Kinepolis

Kinepolis bioscopen heeft 17 locaties in Nederland. Dus grote kans dat er ook een bij jou in de buurt is. De nieuwste films kan je hier bekijken, maar geregeld ook in combinatie met een event. Te denken valt aan het Kids Weekend (allemaal leuke extra activiteiten rondom de film voor kinderen met hun ouders), maar ook voor een Ladies Night of een heuse Kleuterbios voor de allerkleinsten kan je bij Kinepolis terecht. Wat ik nog steeds een voordeel vind van Kinepolis, is dat er bij kinderfilms halverwege een pauze is ingelast, zeker met kinderen even een momentje om even naar het toilet te gaan of toch nog dat extra flesje drinken te kopen dat veel eerder op was dan bedacht en zo niets van de film te hoeven missen.

Een bioscoopfilm is toch net even anders dan thuis, en je merkt dat ze helemaal in de film zitten. Nu ze ouder worden krijgen ze ook meer van de emotie in een film mee, dat vind ik ontroerend om te zien.

Tipje, ga je met 2 kinderen en 2 volwassenen, dan is een familieticket voordeliger dan om allemaal aparte tickets te kopen! En vergeet niet de 3-d brillen te bewaren voor een volgende keer.

 

*spon

 

 

 

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.