Leuke cadeau-tip voor Moederdag!

Mijn verjaardag en Moederdag liggen altijd maar enkele dagen van elkaar vandaan. Nu doen wij niet aan extreme cadeautjes met verjaardagen en Moederdag, maar iets liefs of iets speciaals is natuurlijk altijd welkom op zo’n dag, maar zo vlak achter elkaar vraag ik toch elk jaar best wat creativiteit van mijn familie. Zeker voor Moederdag vind ik een persoonlijk cadeautje altijd wel erg leuk, en bij voorkeur geen praktisch cadeautje als een waterkoker ;-). Zo zijn de knutsels van de kinderen die ze maken op school altijd een groot succes, maar ook nu ze wat ouder worden een kaartje met een leuke tegoedbon voor een keer “gratis stofzuigen” of “helpen met koken” zijn ook leuk om te krijgen.

Kaya Sieraden

Dit jaar kwam ik in contact met Tanja van Kaya Sieraden. Kaya Sieraden ontwerpt en maakt kinder- en mama sieraden om speciale momenten tastbaar te maken. Bijvoorbeeld de geboorte van een kindje, een huwelijk, communie en zo zijn er nog veel meer bijzondere gebeurtenissen te bedenken. Een sieraad met de namen van jullie kindjes er op, of juist een ketting met de namen van moeder-dochter-kleindochter (een 3-generatie sieraad).

Voor mijzelf heb ik een gepersonaliseerde armband “verstrengeld” gekozen met de namen van onze twee zonen. Een erg gaaf cadeau voor Moederdag. Ik had ook een andere tekst kunnen kiezen, want alles kan, zolang je maar binnen het aantal spaties blijft. Zo heb je echt een heel persoonlijk sieraad. Naast een persoonlijke tekst keuze voor op het sieraad, heb je ook nog materiaalkeuze van het sieraad; 925 sterling zilver, 18 karaat Goud verguld of 18 karaat Rosé Goud verguld. Omdat veel van mijn sieraden en mijn horloge allemaal goudkleurig zijn heb ik gekozen voor de optie 18 karaat Goud verguld.

Het armbandjes is fijntjes waardoor hij prettig draagt en je hem niet voelt zitten. En hij blijft goed op zijn plek zitten, de meeste armbandjes die ik draag met een hanger draaien om mijn pols waardoor uiteindelijk de hanger of bedel onderaan mijn pols bungelt, en dat gaat met deze goed, zodat iedereen ook kan zien wat voor een armband je om hebt.

Zo ziet hij er uit, er is van dit model ook een bijpassende ketting te koop.

Webshop van Kaya Sieraden

Omdat ik zelf jaren een webwinkel heb gehad, kijk ik wellicht wat anders naar een webwinkel dan anderen, en viel mij het cijfer 9.3 van Kiyoh direct op. Dit is echt een ontzettend mooi cijfer om als webwinkel te ontvangen van je klanten! En ik deel dezelfde mening als de andere honderden klanten, een fijne site om te bestellen, duidelijke informatie, netjes verpakt, en heel snel geleverd gekregen. Ook de armband is heel erg mooi, en voldoet volledig aan de verwachting die ik er van had.

Het assortiment van Kaya sieraden is ook echt enorm groot, een keuze maken uit al die mooie kettingen en armbandjes is nog best lastig, je wil ze eigenlijk allemaal hebben. Ook is er voor elke smaak wel een passend sieraad, van strakke armbanden tot lieve bedelarmbandjes en kettingen.

De teksten zetten ze zelf met de hand op het sieraad en daarnaast gaat ook nog eens met elk verkocht sieraad een bedrag naar kinderen in Gambia.

Dus als je hier niet kan slagen voor een persoonlijk origineel cadeautje, dan weet ik het ook niet meer!

*Dit blog is middels een samenwerking ontstaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.