Online shoppen? Lokaal!

Hè, zul je nu vast denken. Online shoppen, lokaal? Ja, precies zoals het er staat. De meeste mensen kopen graag online hun spullen, het is namelijk erg makkelijk, en het kost zo erg weinig tijd. Ik denk dat veel van de Sinterklaasinkopen ook online gedaan zijn. Maar we weten ook dat de gezellige winkelstraten met die lokale leuke winkeliers hier zwaar onder lijden, omdat de winkeliers op deze manier steeds minder producten verkopen.

Hoe is dit op te lossen?

Daar heeft De webshop van je lokale winkelier een oplossing op bedacht!

Online shoppen bij je lokale winkelier!

Lokale winkelier

Steeds meer lokale winkeliers sluiten zich aan bij dit netwerk van ondernemers. Zo bundelen ze hun krachten en vergroten daardoor hun assortiment, en zijn daardoor veel aantrekkelijker aan het worden. Uit ervaring weet ik dat het behoorlijk lastig is om als kleine zelfstandige ondernemer je hoofd boven water te houden. Je maakt lange dagen in jouw winkel, en biedt de beste service die er is, toch willen de verkopen niet altijd vlotten. Waar dat aan ligt is soms niet goed aan te wijzen, maar aan sommige dingen is met de komst van deze online webwinkel wel wat te doen. Lokale winkeliers kunnen zo een veel groter assortiment aanbieden, veel scherper inkopen, en nog steeds de persoonlijke service bieden die zo uniek is van onze lokale winkelier. Immers hij weet hoe het echt in elkaar zit en wat de voordelen van iets zijn. Wanneer er iets niet lukt, of je hebt nog een vraag, kan je zo bij hem de winkel binnenlopen.

In de Praktijk

Hoe werkt dit concept dan in de praktijk. Je kan lekker online thuis shoppen via de site van Ons Magazijn, waar je momenteel meer dan 45.000 producten kunt vinden, en dit aantal groeit per dag! En jouw bestelling kan je dan afhalen bij de winkelier in jouw buurt, terwijl je je dagelijkse boodschappen gelijk ook even haalt.

Een andere manier van shoppen bij “Ons Magazijn”; Bestellen aan de zuil in de winkel. Ik weet niet of jullie dat wel eens meegemaakt hebben, maar wanneer ik voor bijvoorbeeld een bepaald type stofzuigerzakken even de stad in ga, die dan net uitverkocht zijn, terwijl ik die stofzuigerzakken eigenlijk best snel nodig heb. Dan kan je in de winkel bij de bestelzuil toch nog het juiste model stofzuigerzakken bestellen en deze worden dan binnen enkele dagen GRATIS! in deze winkel of bij jou thuis bezorgd (gratis boven €35 bestelwaarde). Hoef je daar niet meer over na te denken en grijp je straks ook niet meer mis!

Zo kan de lokale winkelier gelijk zijn/haar assortiment vergroten met producten die ze nog niet hadden in hun assortiment. En wellicht nog handiger zo krijgen ze ook meer kijk op wat de vraag naar welk product is in hun regio. Zo kan het zijn dat een bepaalde lamp zo populair is, dat ze daar in hun winkel meer voorraad op kunnen nemen en zo hun eigen markt beter kunnen voorzien van de juiste producten. En wij als klant ook nog sneller direct vinden wat we zoeken en zo vaker ook weer de stad inkomen.

Op deze manier steunen we de kleinere ondernemers, en kan dat prima naast de grote online giganten bestaan.

Wie zie ik binnenkort bij “Ons Magazijn”? Zoek hier jouw eigen lokale held!

 

 

 

 

 

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.