Review Kaya sieraden, cadeautip voor de komende feestmaand!

Ook al richt ZoSan zich voornamelijk op interieuritems, soms maak ik een plekje vrij voor een ander item waar ik enthousiast over ben. En in dit geval ben ik niet alleen enthousiast over het product zelf, maar ook over het bedrijf. Kaya sieraden was namelijk een van de eerste die met ZoSan jaren geleden als startende blogger wilde samenwerken. Deze bedrijven houden altijd een warm plekje bij mij!

Kaya Sieraden

Little things mean a lot

“Het is als een tastbaar aandenken voor een bijzondere gebeurtenis”

Ieder sieraad bewaart een verhaal, jouw verhaal. De warme knuffels van opa of oma, je eerste kus of het behalen van je diploma. Bij Kaya Sieraden vinden we het belangrijk dat deze momenten blijven leven. Je legt het moment vast in een persoonlijk sieraad, zodat je het altijd op je hart kunt dragen.

Zo is elk sieraad uniek wat je koopt bij Kaya Sieraden. Uniek door jouw eigen tekst, vingerafdruk of naam.

Review ring en armband

Ik heb gekozen voor een ring met de namen van mijn kinderen er op, zo heb ik ze altijd een beetje bij mij. De armband dames die ik heb gekozen is een basis armband bedoeld om er bedeltjes aan te hangen, maar ik vind deze basis al zo mooi dat ik er waarschijnlijk geen bedeltjes aan ga hangen en hij zo gedragen gaat worden. Deze armband is er alleen in het 18 karaat verguld goud verkrijgbaar. De ring is verkrijgbaar in 18 karaat verguld goud, 18 karaat verguld rosé goud of in sterling zilver.

Hoe de levensduur is, dat weet ik nu nog niet daar heb ik ze te kort voor in huis. De namen zijn echt in de ring gegraveerd dus ik ga er niet vanuit dat dat op den duur gaat vervagen. En de armband voelt ook stevig aan.

Het bestellen gaat makkelijk op de website van Kaya sieraden, en mocht je onverhoopt ergens een vraag over hebben dan is er een chatfunctie die je snel kan helpen.

De levering ging ook super snel, veel sneller dan aan staat gegeven op de site, maar in de december maand toch rekening houden met langere levertijden! Want de postbedrijven kunnen er dan ook wat langer over doen om de bestelling te bezorgen.

En jouw bestelde sieraad zit ook nog eens leuk verpakt!

Cadeautip

Heb je net een lieve vriend of vriendin of jouw beste vriendin is net moeder geworden, hoe uniek is het dan om een ketting of armbandje met naam te geven? Of lekker twinnen met je dochter! Of aan oma een armband met alle namen van de kleinkinderen.

Omdat de prijs ook nog heel prima is, is er op hun site altijd wel iets te vinden binnen jouw budget.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.