Win een kok aan huis!

Graag deel ik ook de leukste win-acties met jullie, niet alleen die ik zelf organiseer, maar ook van andere bedrijven die zich bezig houden op het gebied van interieur en inrichting. Vandaag deel ik deze gave winactie in samenwerking met Superkeukens. Deze past perfect bij inrichting en interieur en is denk voor iedereen wel heel welkom om te winnen:

“Win een kok aan huis!”

Veel van jullie zijn bezig met een nieuwbouwhuis of zitten midden in een verbouwing, hoe fijn is het dan dat er dan een keer uitgebreid door een professionele kok gekookt gaat worden straks in jullie (nieuwe) keuken voor jullie en een aantal vrienden of familieleden?! Deze kok zal een heerlijke maaltijd maken met de meest bijzondere en heerlijkste ingrediënten. En dat is niet alles, hij wast daarna ook nog eens af ;-).

Hoe maak je kans

Om kans te maken hoef je maar een ding te doen: Deel jouw keukenmoment op de Facebookpagina van Superkeukens of de Instagrampagina van Superkeukens met gebruik van de hashtags #mijnkeukenmoment én #superkeukens of via het formulier op hun site. Tag tevens je beste vriend, vriendin of familielid die ook wel een kok aan huis kan gebruiken en vergeet niet Superkeukens ook te volgen op Instagram of Facebook. Ok, is eigenlijk drie dingen, maar hoe leuk en makkelijk is deze actie!!

En het leuke is: dat kan van alles zijn, want het is jóuw moment. Een foto van die prachtige taart die je hebt gemaakt voor de 1e verjaardag van jullie kindje, of juist die mislukte lasagne toen je schoonouders kwamen eten. Of dat jullie voor het eerst ontbeten in jullie nieuwe of opgeknapte keuken. Alles kan en mag zolang het maar jullie keukenmoment is! Deel die te gekke foto met #mijnkeukenmoment en win die hele fijne kok aan huis!

De actie periode loopt van 3 juni 2019 t/m 14 juli 2019. Alle voorwaarden staan verder op de site van SuperKeukens.

#mijnkeukenmoment

Helaas als infuencer mag ik niet mee doen aan deze actie, maar dit zou #mijnkeukenmoment zijn geweest van 2019!

Dit lijkt een gewone foto, maar onze oudste zoon die al sinds zijn geboorte een zeer slechte eter is, heeft mij spontaan geholpen met koken. En zelfs daarna voor zijn doen goed gegeten heeft! Het verhaal achter een foto kan zoveel mooier zijn dan de foto zelf vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.