influencer

pinterest

Winnen: 2 toegangskaartjes voor Beurs Eigen Huis

En we hebben weer een leuke winactie! We mogen namelijk 3 setjes van 2 toegangskaartjes voor de Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs Utrecht weggeven.

Ik ben er twee jaar geleden al eens geweest, en toen vond ik het een erg leuke beurs. Niet alleen wanneer je een eigen huis wilt laten bouwen, maar ook wanneer je plannen hebt voor een verbouwing, als een nieuwe keuken, badkamer of uitbouw is er voldoende te zien en leuke ideetjes op te doen.

 

Beurs Eigen Huis opent de deuren van 9 t/m 11 maart 2018

5 redenen om de meest complete beurs van Nederland voor

iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen te bezoeken!

1. BOUW- EN VERBOUW-TOTAALCONCEPT

Jaarbeurs Utrecht staat van 9 t/m 11 maart 2018 volledig in het teken van bouwen & verbouwen. Drie dagen lang presenteren ruim 200 exposanten zich. Op alle vragen rondom het (ver)bouwen van je woning is het antwoord te vinden. Laat je adviseren door architecten, aannemers, villabouwers, financieel adviseurs, duurzame energie experts en vele andere specialisten. Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren!

2. TOTALE BELEVING: OOK INTERIEUR & TUIN

Beurs Eigen Huis is niet alleen de grootste en meest complete bouw- en verbouwbeurs in Nederland,  maar ook een totale beleving rond interieur en tuin. In het Droomhuis kan de bezoeker nieuwe woontrends & design labels ontdekken, binnenhuisarchitecten, stylisten & interieurarchitecten ontmoeten en zich laten informeren over een goed lichtplan. Ook je droomtuin creëer je op Beurs Eigen Huis. Kom ideeën opdoen en ontmoet o.a. hoveniers,  tuinarchitecten, zwembadleveranciers, veranda- en serrebouwers.

3. KEUKEN & BAD XXL

Door de groeiende vraag  naar Keuken & Bad inspiratie breidt Beurs Eigen Huis de komende editie uit met een XXL Keuken & Badkamer Experience. Zoek je een keuken of badkamer voor je nieuwe huis of ga je je huidige keuken of badkamer verbouwen? Wat de plannen ook zijn, kom inspiratie opdoen bij de Keuken & Bad XXL Experience.

4. GROEN EN DUURZAAM BOUWEN OF VERBOUWEN

Zelf een huis bouwen, grootse verbouwplannen of een kleine verbouwing in het vooruitzicht? En dat alles natuurlijk ook nog zo ‘groen’ mogelijk. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de keuzes. Ook de komende editie  is er extra veel aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Je komt o.a. alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, over duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen met een warmtepomp en laat je adviseren over een goed klimaatsysteem en het isoleren van je woning.

5. INSPRIRENDE SPREKERS

Beurs Eigen Huis wil de bezoeker inspireren en hem of haar in contact brengen met professionals en experts. Er is een sprekerspodium waar boeiende thema’s aan bod komen en sprekers vertellen over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen tot interieurtrends. Ook de specialisten van Vereniging Eigen Huis geven drie maal daags weer een lezing waar je als bezoeker echt iets aan hebt.

Wat moet je doen?

Laat een reactie hieronder of op mijn social media kanalen onder deze winactie of tag minstens 2 vrienden/kennissen op onze Facebook pagina! bij deze winactie.

wie weet ga jij er met de kaartjes vandoor! Uitslag maandag 19 februari 2018!

*Beurs Eigen Huis sponsort de kaartjes voor deze winactie

 

 

Vond je dit blog leuk? Liken en delen graag!
 •  
 • 2
 •  
 •   
 •   
 •   
 •  
  2
  Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.