Winnen: Monopoly Valsspelers editie!

Follow my blog with Bloglovin

Een aantal maanden geleden schreef ik al in een van mijn blogs over het allernieuwste Monopoly spel; “Valsspelers editie”. Dit is zo’n leuk spel dat het spel van Hasbro zelfs afgelopen week is verkozen tot speelgoed van het jaar 2018! in de categorie 8-9 jarigen. Het publiek was het hier unaniem over eens. En terecht, want het is ook echt een leuk familiespel.

En nog leuker, bij ZoSan&co kan je er een editie van dit Monopoly spel winnen!! Hoe leuk is dat om met de komende feestdagen dit spel in huis te hebben. Enne…..niet valsspelen he ;-).

Wat moet je doen om kans te maken op dit te leuke spel?

 • Laat een reactie achter onder deze post
 • Laat op ons Instagram-account weten met welke twee vrienden je dit spel zeker een keer gaat spelen (elke extra vriend is een extra winkans!) (Instagram ZoSan&Co)
 • Doe dit voor 19 november 2018

Wil je liever niet wachten of je deze gewonnen hebt, maar gelijk aanschaffen? Dat kan oa bij:

 

 

 

 

Auteur Sandra

13 thoughts on “Winnen: Monopoly Valsspelers editie!

 1. Cool! Lijkt me echt een super leuke variant om samen met mijn gezin te spelen. Groot en klein is dol op monopoly. Fingers crossed.

  Ps. Heb geen instagram dus heb vrienden getagd in het FB bericht. Hoop dat dit ook goed is voor deelname.

 2. Ik en mijn vrouw kijken r naar uit om deze spel te kunenn winnen en te vertellen over jullie !!
  Alvast bedankt voor de
  Cadeau en we zullen zeker nie vals spelen ๐Ÿ˜‰

 3. De kids hier roepen bij elk spel naar elkaar dat ze valsspelen. Grote ergenis bij mij natuurlijk… Misschien is dit dan wel het ultieme spel voor ze ! Als we winnen komen we (vooral ik ๐Ÿ˜‰ ) de winter wel door haha…

 4. Wat een leuke actie! Hier spelen we nog regelmatig Monopoly, een hele oude versie van toen ik zelf nog klein was, met Guldens. Hoe leuk ook, die is inmiddels wel een beetje aan vervanging toe, dus deze versie zou goed van pas komen.

 5. Monopoly is het enige spel dat we hier ontzettend graag spelen! We hebben de junior en gewone versie, beide echt goed versleten door het spelen ?? Wat zou het leuk zijn om deze versie te mogen winnen! Vals spelen zijn sommige erg goed in ?โœŒ?

 6. Waag een kansje.. monopoly blijft leuk! In de winter doen wij vaak spelletjesavond. Gezellig met wat hapjes en drankjes.. kaarsjes aan! Benieuwd wie er wint.. zonder vals te spelen deze keer!

 7. Wat tof deze Hulp sint heeft nog precies plek voor een leuk spelletje in de zak van sint! En met een fanatieke man en zoon is legaal vals spelen natuurlijk een eitje.

 8. Met een man die niet zo goed tegen zijn verlies kan en die toch wel van een spelletje houdt is er natuurlijk niets idealer dan een spelletje spelen waarbij je dus vals mรกg spelen! Dan blijft het de rest van de avond ook gewoon gezellig :p

 9. Ik zag hem in de winkel liggen en ik wou hem kopen maar ik kan natuurlijk ook eerst een kansje wagen en als in dan niet gewonnen heb dan kan ik hem altijd nog kopen

 10. Het spreekt me erg aan, de valsspelereditie. Monopoly vinden we sowieso erg leuk om te spelen (de juniorversie hebben we hier). Maar mijn zus is al 8 dus daarmee zou ik al prima de valsspelerseditie kunnen spelen.
  We laten ons graag verrassen. Via FB volg ik al, zal ook via Instagram volgen.

 11. Dit spel staat bij mijn beiden kinderen op hun verlanglijstje! Vind hem zelf best prijzig, dus als ik deze win, zou dat wel heel gaaf zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.