Over ZoSan&Co

Ik ben Sandra, getrouwd met Mike en moeder van twee zonen (Robbin 2007 en Florian 2010). We wonen in het westen van het land. Verder bestaat ons gezin uit 3 brits korthaar katten.

Ik hou van koken en lekker eten, daarom draag ik consequent ook een paar kilo te veel met me mee, en doe ik zeker 2x per jaar een poging om die kwijt te raken.

Sommige kunnen mij nog kennen uit de tijd dat ik mijn eigen webwinkel runde in kraamcadeautjes met naam (Zosan) Uit deze tijd is dan ook mijn liefde voor het schrijven in de diverse vormen van Social Media ontstaan (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest etc). Ik heb jaren in de advertentie-business gezeten en in die tijd heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van het promoten en vindbaar maken van een merk of product.

Op mijn blog zal je veel informatie vinden omtrent de onderwerpen interieur, verhuizen, het kopen/verkopen van een woning, de aanschaf van bijvoorbeeld een keuken etc..  De kennis die ik opgedaan heb tijdens de verkoop, aankoop en de inrichting van onze eigen woningen de afgelopen jaren wil ik graag met jullie delen. Wat komt er allemaal bij kijken, wat zijn de valkuilen en welke tips zijn handig om te weten.

Daarnaast zal er ook een klein deel van mijn blog gereserveerd zijn voor mijn gezin, wat houdt ons bezig in het dagelijkse leven met twee opgroeiende jongens.

Veel leesplezier en ik vind het altijd leuk als je een reactie onder een bericht achter wilt laten!

Groetjes,

Sandra