De loungehoek in de tuin stylen!

Zeeman kennen we allemaal wel van de zeer betaalbare kleding, vooral toen de jongens baby waren heb ik daar veel gekocht. Maar minder bekend is is dat Zeeman ook hele leuke woonaccessoires verkoopt. Om hier wat meer bekendheid aan te geven mocht ik van Zeeman wat leuks uit zoeken voor in onze nieuwe tuin nu de tuin bij ons bijna klaar is. Hoe leuk is dat! En of dat goed geluk is lees je hieronder.

Onze veranda leek mij een leuke plek om onder handen te nemen. Onze veranda zit tegen ons huis aan, aan de kant van onze woonkamer. Een hele fijne hoek waar nauwelijks wind staat, dus al snel in het voorjaar een heel fijn plekje om te zitten. De loungeset komt in dit geval dus het beste tot zijn recht onder deze veranda! De loungeset hebben we al een aantal jaar en bevalt nog erg goed. De binnenkussens van deze loungeset hebben we wel dit jaar vervangen, want de oude zaten een beetje door. Herkennen jullie dit probleem bij jullie loungeset?

Bij Zeeman kocht ik de volgende woon-accessoires voor de styling; kussentjes, plaids, bloempotjes, schaaltjes, een geurkaars en een buitenkleed. Zeeman heeft hele leuke en vooral betaalbare woonaccessoire, dan kan je nog eens switchen van kleur ;-). De verkoopprijzen hiervan zal ik hieronder neerzetten, zo hebben jullie een idee wat het allemaal heeft gekost.

De volgende spullen heb ik gebruikt voor de veranda:

  • 2x plaid, wafellook in een fris blauwe kleur. €9,99 p/st (ook gezien in onder andere een roze en een terracotta kleur)
  • 2x rechthoekige kussentjes velours, ecru met zwart en blauw stipje. €4,99 p/st
  • 1x Klein vierkant houten dienblaadje. €3,99
  • 2 bloempotjes resp. €1,79 en €3,99
  • (Buiten) Vloerkleedje zwart/ecru €7,99
  • Geurkaarsje €1,29 (in heel veel kleuren en geuren verkrijgbaar)
  • Zilverkleurige kommen, klein €1,49 en groot €2,49 (Ideaal voor chips en/of salades)
  • Houten ronde snijplank €4,99 (leuk met verschillende soorten kaasjes)

Het zwarte windlicht komt van de Kwantum (collectie 2018), de plantjes van Intratuin en de loungeset van een lokaal tuincentrum. De zwarte tegels zijn van Excluton de nero+ 60x60x4

Zo creëer je met een paar nieuwe spullen opeens een andere uitstraling!

Nu nog op zoek naar twee fijne zitzakken voor de jongens, en een leuk lichtsnoer en dan kunnen we een groot deel van het jaar hier prima vertoeven!

Om er het hele jaar te kunnen zitten denken we op termijn nog over de aanschaf van een glazen schuifwand onder deze veranda, maar daar moeten we eerst eens de voordelen en nadelen van bekijken.

Een andere leuke toevoeging in de tuin is een hangmat. Lekker luieren in je tuin! Wij hebben voor een hardhouten frame gekozen omdat dit mooi staat bij de houten vlonder. Maar ze zijn er ook in het zwart of grijs. Een hangmat kopen kan prima online bij bijvoorbeeld dehangmat.nl .

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.