Black Friday

Help! Black Friday!

Momenteel wonen we midden in het centrum van een redelijk grote stad, en is mijn “privé” parkeerplek in de lokale parkeergarage waar heel winkelend Nederland ook parkeert. Een mazzel als hij vol is, kan ik er nog wel steeds in, maar het nadeel is dat je voordat je eindelijk een plekje hebt , je gerust een kwartier aan het dwalen bent en vooral aan het wachten bent totdat oma, opa, kinderwagen en wat nog meer uit auto’s geladen zijn voordat men eens in zijn/haar parkeervak staat. Vandaag met Black Friday was parkeren hier dus een ware hel voor ons, en nu had ik ook nog de “mazzel” dat ik maar 3x weg moest om de jongens van school en vriendjes te halen.

Al ben ik, net als zoveel mensen wat bleek hier in het winkelcentrum vandaag, altijd wel in voor koopjes en aanbiedingen. Maar dan moet het ook wel echt om een echt goede aanbieding gaan. En heel eerlijk voor 10% korting ga ik niet opeens hollen naar de winkel. Dan koop ik het betreffende product wel op een moment dat ik het ook echt nodig heb. Toch heb ook ik me laten verleiden voor een mooie Black Friday aanbieding!

Omdat we bezig zijn met een nieuw huis, en daarbij ook met de inrichting daarvan, heb ik voor een van de nieuwe kinderkamers een bepaalde kast van de Ikea voor ogen.

En laat nu net deze kast vandaag bij de Ikea met 50% te koop zijn! Dus om 8.30u stond ik al bij de Ikea in Delft! Lekker op tijd, lees veel te vroeg, want de Ikea gaat pas om 10.00u open. Verkeerd gekeken bij de openingstijden.

Gelukkig ben je vanaf 9.00u al wel welkom voor een top-ontbijtje van €1,00. Dus heb ik me wel een uurtje kunnen vermaken. Sharp om 10.00u stond ik dan ook klaar, met wat meer mensen dan ik van te voren had verwacht, bij de ingang om mijn spurtje te maken naar het magazijn! (Nu wel lang leve het internet, stellingnummer wist ik hierdoor al, dat scheelde weer.)

Zonder mensen omver te lopen of dozen uit handen te trekken hebben we de bewuste Nordli kast inmiddels in de berging staan. Want voor het in elkaar zetten mogen we nog 7 maanden wachten.

 

 

 

 

 

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.