Disclaimer

ZoSan&Co wordt met veel liefde en zorg geschreven. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde teksten feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van dit blog van ZoSan kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend, en is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van ZoSan.nl. ZoSan&Co is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op www.zosan.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

ZoSan&Co bestaat voor een groot gedeelte uit het reviewen van producten en/of diensten. Deze zijn veelal gesponsord door bedrijven. De review is echt en beslaat ook echt onze mening. ook reviewen wij alleen maar producten en/of diensten die bij ons passen.

Het is niet toegestaan om beeldmateriaal en informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Overname van foto’s, teksten of ontwerpen op andere websites of gebruik in publicaties zal als inbreuk beschouwd worden op het auteursrecht. Foto’s geplaatst op www.zosan.nl of op haar social media kanalen zijn uit eigen bestanden of zijn betaalde audio of foto-afbeeldingen afkomstig van oa 123RF ( Auteursrecht: armenvoskanian / 123RF Stockfoto )

Bij het meedoen verklaar je dat je ouder bent dan 18 jaar. De winacties zijn enkel inclusief verzending binnen Nederland, tenzij anders vermeld. Indien je als winnaar niet binnen een week reageert op de bekendmaking van de winnaar, dan kan ZoSan&Co besluiten om opnieuw te gaan loten of een andere winnaar aan te wijzen.

ZoSan&Co ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer daarover in mijn privacyverklaring.