Deurgreepjes maken het verschil

Modern, klassiek, simpel of een uitbundige variant. Deurgreepjes heb je in wel duizenden varianten. Een deurgreep maakt een kast of kastje juist helemaal af.

Er zijn ook verschillende vormen van deurgrepen, denk aan knopjes, stangen, de greep loze deurgreep, het kommetje en het haakje.

Het nut van een deurgreep hoef ik niet uit te leggen, heel simpel, hij is nodig om een deur fatsoenlijk open te krijgen, maar ja het oog wil ook wat, dus kies je natuurlijk iets uit waar je gewoon heel erg blij van gaat worden.

In elk huis vind je een scala aan deurgreepjes, kastgreepjes. Hieronder een aantal soorten:

In onze woning tref je voornamelijk rvs-kleurige deurgreepjes aan of greep loze kasten. De reden dat wij voor greep loze deurtjes zijn gegaan is dat het geheel er dan wat rustiger uitziet, vooral in de keuken geeft dat een mooi effect, en het tv-meubel geeft zo ook een strakker geheel.

Maar onze servieskast heeft juist knopgreepjes, dat geeft de kast net dat beetje extra wat het nodig heeft.

Onze bijkeuken krijgt de goudkleurige greepjes die je op foto 1 ziet in combinatie met zwarte deuren. Maar dat project zullen we nog even op de lange baan moeten schuiven omdat we gewoonweg te druk zijn met ons werk en geen tijd hebben om deze klus op te pakken. Maar ik weet nu al dat de combi zwart met goud heel mooi gaat worden. Wordt vervolgt dus!

Een tip waar je de gouden-deurgreepjes kan kopen: www.deurgrepenwinkel.nl . Hier zijn heel veel meer soorten te koop, en vooral ook heel erg betaalbaar! Neem er zeker een kijkje zou ik zeggen, en pimp jouw kastje weer helemaal met een mooi deurgreepje.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.