Een nieuwe kinderkamer inspiratie blog!

Het is al weer even geleden dat de kinderkamer van Sharona op ZoSan verscheen, dus hoog tijd om weer een nieuwe kinderkamer of eigenlijk meer tienerkamer in de spotlight te zetten.

Dit keer een echte tienerkamer in het zwart/wit/okergeel. Echt kleuren die bijna elke tiener wel kan waarderen, met name het zwart-witte gedeelte.

Tienerkamer Robbin

Wat het eerste opvalt in deze kinderkamer is dat er geen kinderkast voor kleding aanwezig is. De reden dat de kledingkast niet in de kamer zelf staat is omdat deze kinderkamer aan beide kanten een schuin dak heeft en er weinig ruimte is voor een kledingkast. Ook al heeft de ruimte een vloeroppervlakte van 17m2, is er geen mooie plek voor een kledingkast te vinden. In het halletje voor deze kinderkamer zitten drie ruime inbouwkasten waarvan er één helemaal gebruikt kan worden voor de kleding van deze tiener!

Tieners hebben niet veel ruimte nodig, een televisie/ps4 en een ruim bed is meestal al ruim voldoende volgens de tieners zelf. Verder is een bureau met goed zittend bureaustoel wel aan te bevelen, om rustig huiswerk aan te kunnen maken.

Omdat foto’s meer zeggen dan 1000 woorden volgt hieronder de collage van deze prachtige tienerkamer!

Het bed heeft de maat van een twijfelaar, 120x200cm en komt bij BeterBed vandaan. Prima bed maar na twee jaar is de topper echt geen topper meer, dus die moeten we wel vervangen. Het bureau en alle kasten komen bij de Ikea vandaan, evenals de bureaustoel.

En uiteraard ook een foto van de kledingkast in de gang. De kastinrichting komt allemaal bij de Ikea vandaan, de spiegel in de hal trouwens ook:

En boven de televisie/ps4 unit hangt er inmiddels ook wat aan de muur, een van de weinige muren waar de tiener nog wat op kan hangen in deze kamer.

Mochten jullie vragen hebben over deze leuke tienerkamer, laat ze hieronder weten! En leuke tips voor deze kamer zijn ook welkom.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.