Posters en lijstjes!

Ik weet niet wat ik meer in huis heb; kussentjes of (foto)lijstjes. Met deze nieuwe samenwerking met Desenio denk ik dat de lijstjes het nu gaan winnen! Want Desenio is expert op het gebied van het leveren van ontzettend gave en mooie posters en een keur aan leuke strakke lijstjes. En niet geheel onbelangrijk ze zijn ook nog behoorlijk betaalbaar!

Afgelopen december had ik al eerder een poster bij Desenio besteld voor de toiletruimte, dit was nog geen samenwerking, en dit smaakte naar meer…..veel meer posters!!

Deze veer heeft echt een goudglans! Keep it simple zeg ik wel eens. Op de site van Desenio te vinden onder de naam Feather Gold

ingelijste poster in de toiletruimte
Poster in lijst toiletruimte

Posters

Uit de duizenden afbeeldingen was het nog best lastig kiezen. Zoveel mooie afbeeldingen. Van te voren had ik al bedacht om een collage te maken met 4 kleurtinten als leidraad er in; wit, goud, zwart en groen. Groen omdat ik niet overal planten kan neerzetten (denk aan een smalle hal/gang) en je zo toch wat van de natuur in huis kan halen op verschillende plekken! Ook een tip voor vakantiewoningen, planten zijn niet altijd handig om in vakantiehuisjes te plaatsen in verband met hun verzorging. Om dan toch wat groen en natuur in het huisje te halen zijn posters met botanische afbeeldingen en natuurafbeeldingen een uitkomst!

Bij Desenio kan je goed filteren op formaat, afmeting, kleur en thema, dat zoekt lekker makkelijk. Al is het altijd wel spannend of de kleuren die ik op mijn scherm zie in het echt ook goed bij elkaar gaan passen, dat bleek bij Desenio wel goed te zitten, alles was precies zoals ik het op mijn scherm had gezien!

Levering posters

De levering ging erg vlot, alles was goed verpakt, de posters zitten in een dik kartonnen omhulsel zodat ze ook niet per ongeluk “oortjes” kunnen krijgen.

Postercollage

Uiteindelijk heb ik twee collages gemaakt, ook omdat ik twijfelde over twee posters of die bij de anderen zou passen. Maar in de praktijk bleek alles precies te zijn zoals ik hoopte vanaf de site!

Een van de collages staat in de werkkamer, al was deze oorspronkelijk bedoeld voor in de hal boven. Maar hij staat hier zo leuk dat we het nog even zo laten totdat hier een tv op de plek komt staan.

De volgende 4 posters zijn dit:

  • Golden Monstera in de maat 50x70cm
  • & gold. poster in de maat 30x40cm
  • Golden green leaf poster in de maat 21x30cm
  • Love L. poster in de maat 21x30cm

Alle posters hebben een passende zwart houten lijst met acrylglas (kunststof) , waardoor de lijst licht in gewicht blijft.

De tweede collage staat in onze hal beneden. Dit is een ruime hal en vraagt om wat extra’s, daarom ook gekozen voor een drukkere botanische print.

De volgende twee posters zijn hier gebruikt:

  • Smile.posters in de maat 21x30cm
  • Zebra pattern poster in de maat 50x50cm

De Zebra pattern poster zit in een houten lijst van 50x50cm en de Smile poster zit in een gouden metalen lijst van 21x30cm.

Alle lijsten zijn eenvoudig aan een muur op te hangen en zijn allemaal wissellijsten waardoor je na een tijdje posters kan wisselen. Zo kan je bijvoorbeeld een zomer en winter setting maken!

Kortingscode Desenio 25%

Desenio heeft regelmatig acties, maar mocht je er net een gemist hebben, dan krijg je via deze code tot en met 6 augustus 2020 25% korting! Altijd lekker toch!

Code:

ZOSAN

(25% korting op posters. Niet geldig op lijsten, handpicked posters en gepersonaliseerde posters)

*mocht de code onverhoopt niet werken laat het even weten!

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.