De eettafel! Lekker groot

Yeah!! Onze eettafel is zojuist bezorgd! En hij is geweldig al vinden wij zelf. En om eerlijk te zijn hadden we niet echt een nieuwe eettafel nodig. De vorige was denk ik nog geen 3,5 jaar oud, dus om nu te zeggen dat hij van ellende uit elkaar viel? Nee niet bepaald. Er konden met gemak 8 stoelen om heen, dus met zijn vieren was het ook niet dat we ruimte te kort hadden.

De echte reden dat we een nieuwe eettafel hebben is eigenlijk dat de nieuwe eettafelstoelen niet paste bij de oude eettafel. In gedachten dacht ik dat het wel kon, maar toen ze na drie maanden geleverd werden viel dat toch tegen. De stoelen waren een gevalletje “op maat gemaakt” en niet echt heel goedkoop, dus een nieuwe eettafel was in dit geval goedkoper dan nieuwe stoelen.

Kiezelvorm

Naast dat de nieuwe eettafel heel anders is dan de vorige, heeft deze ook een bijzondere organische vorm; Een kiezelvorm. Toen ik deze eettafel op Instagram zag was ik gelijk verkocht. Mijn man niet direct dus die heb ik nog even meegesleept naar de winkel waar ze deze tafel verkopen.

Hij matcht super goed met onze eettafelstoelen. En kijk nu zelf, dit kan er toch prima mee door:

Eiken tafel naturel

Onze vorige tafel was ook erg mooi, alleen de stoelen vonden we op den duur minder fijn zitten. De kuip voelde in de winter erg koud aan. Vandaar dat we voor nieuwe eettafelstoelen zijn gaan kijken.

Onze vorige tafel heeft een mooi nieuw plekje gekregen, zo zag hij er uit:

Soorten eettafels

Er zijn natuurlijk wel duizend soorten eettafels te vinden, van eiken, staal, kunststof of de ook zeer populaire boomstamtafels op maat . Voor iedereen is er wel een geschikte eettafel. Heb je de ruimte, dan is het fijn om wat extra ruimte op de tafel te hebben, al is het om niet alles steeds te moeten verplaatsen als je gaat eten (Denk aan een laptop of werkstuk van de kinderen).

Een tip van flip in deze kijk of de stoelen passen bij de tafel (mocht je dit belangrijk vinden)!

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.