De ideale mee naar werk of school lunchbeker!

Ik ben een erg slechte ontbijter. En dat is niet handig als ik vroeg op mijn werk moet zijn. Mijn werktijden verschillen erg per week en zelfs per dag. Daarom vind ik het wel erg handig om een goede lunch- of eigenlijk in mijn geval ontbijtbeker/-bakje te hebben.

Een paar dingen zijn voor mij belangrijk:

  1. Mijn ontbijt wilde ik een tijd lang gekoeld kunnen houden
  2. Het bakje of de beker mag niet lekken!
  3. Een beetje een royaal model, want als ik eenmaal trek heb, dan heb ik ook trek!

De uitkomst:

Qua bakjes komen de vershoudbakjes van de ALbert Heijn als beste uit de bus! Makkelijk schoon te maken, fijne deksel en sluit enorm goed af. (Zijn ook echt super geschikt voor de vriezer, koelkast en de magentron!) Maar goed deze waren alleen een tijdje geleden verkrijgbaar bij een spaaractie. Niet handig dus waar jullie hier wat aan hebben.

Dan adviseer ik qua vershoudbeker: De thermosbeker van Mepal! Ik hoorde wel eens dat mensen bijvoorbeeld soep meenamen in een thermosfles om het warm te houden, alleen is dat niet heel erg makkelijk eten. Mepal heeft daar iets geweldigs op gevonden en heeft een wat bredere thermosbeker ontwikkeld. Waar je gelijk normaal uit kan eten. Het eten blijft hierin zo’n zes uur warm of koud.

Ik neem mijn kwark hierin mee. Rond 7:00 heb ik hier nog geen trek in, maar rond 9:30u eet ik deze lekker op op kantoor en is de kwark nog goed gekoeld. Het bakje erbovenop kan je gebruiken voor een ander tussendoortje of voor iets wat je door de kwark of soep zou willen doen.

Mepal heeft ook nog andere bekers waar je bijvoorbeeld fruit of stukjes koek en groente in mee kan nemen. Deze Mepal producten ; vershoudbekers zijn van een fijn formaat en neem je makkelijk mee in je handtas.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.