Een leuke kinderkamer en stijltips.

Op mijn oproep voor leuke foto’s van stoere en gave jongenskamers kwamen heel veel leuke reacties. Hoe leuk is om al die gave kinderkamers te zien. Want jongens in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar hebben ook echt wel wensen voor hun kamer!

Jongenskamer van Sharona

Afgelopen zomer hebben Sharona en haar man de zolder helemaal verbouwd en gelijk een mooi groot dakkapel laten plaatsen. Hierdoor bleek de zolder goed geschikt voor een stoere jongenskamer voor hun zoon.

Hieronder zien jullie hoe gaaf het bed is geplaatst! Het bed hebben ze gekocht bij Leenbakker inclusief de nachtkastjes en omdat de ruimte het kan hebben gelijk gekozen voor een 2-persoonsvariant. Kinderen vinden die extra ruimte heel erg fijn, en nog een voordeel van zo’n ruim bed is dat je er als ouder lekker even bij kan kruipen. Bijvoorbeeld om een boekje te lezen of als ze niet lekker zijn om zo troost te kunnen bieden.

De wereldkaart aan de muur komt bij de Action vandaan, ik heb deze in het echt gezien, en deze wereldkaarten zijn echt van mooie kwaliteit en ook nog eens super fijn geprijsd! En zo op hout geeft het gelijk een stoere look.

Die blauwe kleur van de muur komt ook erg goed uit bij de warme kleur van het bed. Het is de kleur denim drift van Flexa. De wafel plaid is gekocht bij de Aldi. Omdat de Aldi regelmatig wisselt van assortiment kan je zo’n wafel plaid meestal ook vinden bij de Ikea of Zeeman.

Gamen

Steeds meer ouders vinden het wel zo fijn dat de playstation of andere gameconsole op de kamer van de kinderen komt te staan. Zo hebben zo de tv voor zichzelf en het scheelt best wat herrie in de woonkamer (althans mijn jongens kunnen qua enthousiasme flink opgaan in het spel ;-))

Zo heeft Sharona dit voor haar zoon gedaan, dit wil toch elke jongen wel op zijn kamer. Mocht je trouwens bang zijn dat jullie kind onbeperkt gaat gamen of tv-kijken, er zijn apps om de tv na een bepaalde tijd uit te laten schakelen en ik weet dat je op een playstation een tijdslimiet in kan stellen.

Dakkapel

Een dakkapel geeft heel veel extra ruimte, maar ook licht! Een dakkapel geeft eigenlijk altijd wel meerwaarde aan een woning. Sharona heeft ook gekozen voor rolluiken bij de ramen, dit zorgt er voor dat de kamer zomers niet te warm gaat worden en het geeft gelijk ook een stukje inbraakpreventie.

Dank je wel Sharona dat ik jullie mooie en stoere jongenskamer mag delen!

Wil je ook jullie stoere of lieve kinderkamer delen op mijn blog, laat een reactie achter onder deze blog.

Omdat het hier om een jongenskamer gaat en we natuurlijk de meisjesmama’s niet willen teleurstellen, heb ik ook nog wat super tips voor leuke meisjeskleding voor komend najaar! Volg de link en zie al het moois voor babykleding meisje !

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.