Langer nagenieten van de zomervakantie met foto’s op jouw placemats!

We gaan inmiddels al richting de herfst, gelukkig mogen we nog wel genieten van een aantal mooie zomerse nadagen. Om nog langer na te genieten van onze zomervakantie in Rhodos kwam ik op het idee om een aantal leuke foto’s af te drukken op placemats. Deze placemats gebruiken we dan wanneer we buiten gaan eten of in de serre. Dit voelt dan nog lekker zomers aan, en hoeven we nog niet echt afscheid te nemen van deze mooie zomer, want dat was deze zomer zeker!

Op Fotocadeau.nl kun je eigen placemats ontwerpen , en dat is ideaal. Je kan allemaal dezelfde placemats laten maken, maar ook zoals ik deed ieder een eigen gepersonaliseerde placemat. Ik heb voor de ronde versie gekozen met een diameter van 40cm, maar je hebt ze ook in kleinere formaten, maar ook in een grotere diameter. Natuurlijk is een rechthoekige versie ook mogelijk en hier zijn ook tal van opties mogelijk.

De placemats zijn van een lekker dikker formaat en hebben een zachte onderkant zodat ze je tafel niet kunnen beschadigen. Ze zijn makkelijk schoon te maken met een zachte vaatdoek en een sopje.

Omdat wat dikker zijn en zacht aan de onderkant heb ik naast deze vier exemplaren ook een 5e besteld. Deze gebruik ik onder mijn laptop, zo beschadig ik niet per ongeluk onze zwarte eettafel als ik daar soms aan het werk ben. Een krasje op deze zwarte tafel is natuurlijk zo gemaakt.

Tijdens het bestellen van deze leuke placemats kwam ik op de site van Fotocadeau ook inductiebeschermers tegen!  Fotocadeau biedt ook een inductie beschermer met opdruk naar keuze , ideaal als je een platte inductieplaat hebt. Die van ons heeft een geïntegreerde afzuiging met een opstaand randje en dan is deze inductiebeschermer vind ik zelf minder geschikt. Maar wel superhandig verder om jouw inductieplaat te beschermen met een leuke foto of print er op.

Ik mocht deze placemats uitzoeken van Fotocadeau, ga gerust eens kijken op hun site echt voldoende leuke cadeau-ideetjes voor bruiloften, verjaardagen en/of andere bijzondere momenten.

En ben je toch bezig met zomerse dingen, kijk dan ook eens naar een hangmat met standaard voor in je tuin. Hoe fijn is een hangmat om zo even na je werk of op je vrije dag in te liggen, even weg te dutten of een boekje te lezen. (Of alle socials bij te werken ;-)).

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.