Subsidies groendak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het ontvangen van subsidies voor een groendak? Bekijk dan eens de website van NatureGreen! Hier hebben wij namelijk een handig overzicht gemaakt met alle mogelijkheden en voorwaarden per gemeente. Zo kunt u gemakkelijk vinden wat op u van toepassing is en waar u de subsidie aan kunt vragen! Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van NatureGreen.

Klimaatbestendigheid

Het klimaat van Nederland verandert, waardoor we steeds meer te maken krijgen met weersextremen zoals zware regen of langdurige droogte. Om er voor te zorgen dat gemeenten deze weersomstandigheden op kunnen vangen, stellen ze vaker subsidie beschikbaar voor inwoners om maatregelen te nemen die de klimaatbestendigheid vergroten. Een groendak is een voorbeeld van zo een maatregel! Doordat het dak veel water op kan nemen en de omgevingstemperatuur verlaagt, zorgt het voor minder overlast van regen en voor een prettigere temperatuur tijdens langdurige hitte.

Andere voordelen groendak

Naast weerbaarheid tegen klimaatverandering, brengt een groendak ook nog andere voordelen met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Versterken van de lokale biodiversiteit
  • Waardeverhoging van uw woning door een duurzamere uitstraling
  • Extra brandwerende laag op uw woning
  • Verhoogde isolatiewaarde van uw woning
  • Verbeterde luchtkwaliteit

Genoeg redenen dus om een groendak aan te schaffen! Bekijk daarom snel de groendaksystemen van NatureGreen.

Groendak van NatureGreen

Kies voor een groendak van NatureGreen! Wanneer u bij ons een dak afneemt verwerken wij uw bestelling zo vlug mogelijk. Vervolgens komen wij het dak bij u bezorgen met onze eigen bezorgservice- zo weten we zeker dat het dak netjes bij u aan de deur wordt afgeleverd! De dag waarop het dak komt kunt u zelf uitkiezen. Zo kunt u gemakkelijk inplannen waar u het dak wilt gaan plaatsen. Dat is nog eens een goede service!

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.