De wasruimte aankleden met posters en lijsten

Het is al weer even geleden dat we schilderijen (of eigenlijk meer lijsten met posters) in ons huis hebben opgehangen. Die er nu hangen bevallen nog steeds erg goed! Door de verbouwing van onze bijkeuken was er weer een nieuwe grote witte muur ontstaan die echt wat aandacht nodig had.

Via Instagram kwam ik in contact met Gallerix, zij zijn een grote speler op het gebied van het online verkopen van lijsten en posters. Een mooie gelegenheid om die witte kale muur in de bijkeuken te voorzien van wat mooiers!

Bijkeuken nog zonder aankleding.

Zoals jullie hierboven zien, hebben we het afgelopen jaar een prachtige bijkeuken laten plaatsen. Maar die witte wand boven het aanrecht is wel erg saai zo. Daar wilde ik graag wat mooie wissellijsten ophangen waarbij ik dan om de zoveel tijd andere posters of foto’s in kan doen.

Gallerix

De lijsten en posters heb ik bij Gallerix uitgezocht. Dat is best een lastige klus omdat er gewoon heel veel leuke afbeeldingen in hun assortiment zitten. Daarnaast wilde ik ook graag dat de afbeeldingen qua kleurtonen bij elkaar matchen.

Nadat ik een keuze had gemaakt werd alles binnen enkele dagen bij ons thuis bezorgt. Alles is netjes verpakt. De posters zitten zelfs nog in een aparte doos in de doos. Zie hier een overzicht hoe alles verpakt is:

Posters ophangen

Het ophangen van de posters is eigenlijk nog niet zo eenvoudig. Tenminste niet als je ze zoals ik in een bepaalde lijn naast elkaar wilt ophangen. Hiervoor kan je het beste een laser waterpas gebruiken, dan staan de punten in ieder geval waterpas op een lijn/ Let wel goed op dat je van te voren bekijkt of alle ophangsystemen op dezelfde hoogte van de rand zitten, zodat je daar geen hoogteverschil in kunt krijgen. Bij Gallerix zit er een mooi systeem op de lijsten, het ophanghaakje kan je buigen waardoor je iets met de hoogte kan spelen mocht er toch nog iets van verschil in zitten.

Posters

Planten en bloemen geven altijd een soort rust in de ruimte. Vandaar dat ik daar in ieder geval een paar van wilde hebben. De kleuren in de bijkeuken zijn zwart/eiken/wit, daar past goud/brons/taupe prima bij. De quote uit Forrest Gump vind ik gewoon passend. Toevallig een paar weken geleden deze oude klassieker met de kinderen bekeken en direct herkende ook zij deze quote. Zo hebben we een mooie fotowand gemaakt in onze bijkeuken al zeg ik het zelf.

De poster van Zoetermeer vond ik een mooie aanvulling die Gallerix te bieden heeft. Je geeft zelf een naam in van de stad/gemeente die je zoekt en op basis van de coördinaten vindt het systeem het juiste plaatje. Je kan verder nog met kleuren spelen en in- of juist uitzoomen.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.