Vloerkleed voor de slaapkamer

Op dit moment ben ik bezig met het opknappen van de kamer van onze jongste zoon. Op zich was de kamer wel goed, maar hij is inmiddels 13 jaar en dan komen er andere wensen. Denk aan een grote spiegel, lichte kleur raambekleding en een groter bed. Oja, en graag een kleed op de grond want ondanks vloerverwarming heb je volgens hem toch koude voeten wanneer je uit bed stapt.

Een aantal maanden geleden kwam het nieuwe bed, een lekker groot lang model, want kind is lang, en iets breder dan zijn oude bed. Raambekleding komt binnenkort, dat is op zich niet zo spannend, want gewoon witte houten jaloezieen. Maar dan het kleed??? Eigenlijk vond ik het wel makkelijk stofuizgen zo zonder kleed op zijn kamer. Tot dat ik het aanbod kreeg van Tapeso om een mooi kleed uit te mogen zoeken. Tja dan kan het niet anders dat dit er een moet zijn voor onze jongste zoon zijn kamer, dus een slaapkamer vloerkleed !

Tapeso

Op de site van Tapeso heb je meer dan voldoende keuze. Een vloerkleed in de vorm van een vierkant, rechthoek, rond of ovaal? Roept u maar, ze hebben het in hun assortiment. Tevens ook alle kleuren van de regenboog en vloerkleden gemaakt van diverse soorten materialen als wol, viscose, katoen en polyester.

Samen met onze zoon besloten we voor een ronde vorm te gaan, alles is al zo recht in zijn kamer en dan zou rond een mooie aanvulling zijn. Op de site van Tapeso staat het advies om een rond kleed van 80cm doorsnede te kiezen wanneer je deze naast je bed legt. Dat vonden wij wat aan de kleine kant, dus werd het een rond vloerkleed van bijna 200cm doorsnede.

De kleur was zo bepaald, dat moest iets van lichtgrijs of zwart zijn. Ik heb een middenweg gekozen om het niet te donker of te licht te maken, dus het werd een grijs vloerkleed . Qua materiaal kwam ik uit op wol, ik heb altijd wel een voorkeur voor natuurlijke materialen. Maar hierdoor ben je wel meer kwijt voor een kleed dan wanneer je voor een ander materiaal gaat.

Bij Tapeso heb je kleden in alle prijsklasses, eigenlijk vind ik alle kleden aan de goed betaalbare kant. Zoals eerder gezegd is wol wat duurder. Heb je niet de voorkeur specifiek voor wol, dan heb je een kleed van 200x300m voor nog ruim onder de €150.

Mijn advies is om er wel een antislip ondertapijt onder te leggen. Hierdoor kan het kleed niet meer glijden als deze op een gladde vloer ligt zoals op laminaat.

Nog een paar fijne weetjes over Tapeso:

  • Snelle levering (binnen 48 uur had ik dit kleed in huis)
  • Gratis verzenden boven een aankoop van €70
  • Heel veel keuze!!
  • Nette prijzen
  • 30 dagen bedenktijd (Een kleed is best lastig om te kiezen, dus een foute keuze is zo hersteld)
  • Snelle reactie van de klantenservice
  • Goede reviews (KIjk ik altijd naar, toch eens zien wat de ervaring van anderen is)
  • Achteraf betalen mogelijk

Onze ervaring met Tapeso

Tapeso heeft een ruime keuze aan vloerkleden. De kleuren komen op mijn scherm vrij goed over met de werkelijke kleur. Levering is snel en goed. Betaalbare vloerkleden en ook vloerkleden die je niet op andere sites bij concurrenten ziet! Het vloerkleed dat wij gekozen hebben bevalt erg goed, voelt lekker zacht en warm aan. Makkelijk in onderhoud, goed stof te zuigen. Het totaal is ook geen zwaar vloerkleed, ik verwacht dat je deze dus ook in de zomer eens makkelijk kan uit kloppen buiten. Of een andere tip, het kleed op zijn kop op een berg sneeuw te leggen, schijnt ook goed te zijn om een kleed te reinigen.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.