Schilderij in een organische vorm

Helemaal in op dit moment zijn meubels en accessoires in een organische vorm. Zo heeft de vorm van onze eettafel de vorm van een kiezel en een aantal vazen en waxinelichthouders kunnen ook met deze mode mee doen. De combinatie van strakke lijnen met organische vormen vind ik zelf erg fraai.

Bij mijn zoektocht naar meer items in een organische vorm kwam ik deze schilderijen tegen in een organische vorm. Dit schilderij wordt afgedrukt op forex met een harde toplaag, dit zorgt voor een haarscherpe afdruk. De kern van forex bestaat uit kunststof waardoor het erg licht van gewicht is. Hierdoor is de muurovaal ook geschikt voor dunne muren. Het schilderij is waterafstotend hierdoor kan het gemakkelijk schoon worden gemaakt met een doekje.

Dat deze dus waterafstotend is komt goed uit, want ik heb een mooie plek in onze toilet voor zo’n schilderij gevonden, en dan is het wel zo fijn dat je deze goed schoon kunt maken.

Wij hebben deze besteld bij fotocadeau.nl, je kan kiezen uit een eigen foto of een print uit hun collectie. Ik heb voor het laatste gekozen omdat ik de zwart met gouden prints wel erg passend vind in onze toiletruimte. Op Fotocadeau.nl vind je natuurlijke vormen voor in jouw interieur , en daarom kwam ik bij hun terecht.

Bestellen ging eenvoudig, je hebt de optie uit drie formaten en je kan een ophangsysteem er bij krijgen. Binnen enkele dagen had ik de plaat al binnen! Het ophangsysteem heb ik zelf uiteindelijk niet gebruikt omdat ik niet in mijn tegels wilde boren. Maar omdat het materiaal (forex) echt heel licht is, hebben we dubbelzijdig tape gebruikt wat geschikt is voor op tegels.

Ik ben erg tevreden met het resultaat:

Voor de bijkeuken hebben we ook een schilderij besteld, maar die kan ik helaas nog niet laten zien omdat de bijkeuken nog lang niet klaar is. Maar tegen die tijd laat ik zeker het eindresultaat zien!

Ik was nog even verder aan het neuzen op de site van fotocadeau en voor een andere keer hou ik het spatscherm met afdruk voor in de keuken als cadeau-idee in de gaten. Spatscherm met afdruk naar keuze ontwerp je via Fotocadeau . Ze hebben namelijk echt heel veel leuke cadeau-ideetjes.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.