Thuiswerken in stijlvolle en comfortabele kleding!

Bijna een jaar werkt mijn man alweer vanuit huis. Niet vrijwillig, maar zoals zoveel mensen momenteel door het COVID-19 virus. Al moet ik zeggen dat het ons hier in huis best goed afgaat en we elkaar nog steeds best aardig vinden.

Mijn man gaat normaal in een net pak, overhemd en zakelijke schoenen naar zijn werk. Dit past bij zijn baan. Jaren geleden is de stropdas wel komen te vervallen, al vond ik dat wel jammer wat die stond hem wel goed.

Zijn kast hangt vol met nieuwe pakken en overhemden, allemaal vorig jaar gekocht een paar weken voor de eerste lockdown inging, bij sommige items hangen zelfs de prijskaartjes er nog aan. Fijn zodra hij weer buitenshuis mag gaan werken dan heeft hij nog voldoende hangen.

Maar wat doe je aan tijdens de TEAMS- en ZOOM-meetingen met jouw collega’s en opdrachtgevers? We kennen allemaal wel de filmpjes van heren in net overhemd voor hun camera zitten, maar zodra die gaan staan alleen een boxershort aan hebben. Ook zag je in de loop van afgelopen maanden collega’s er steeds meer casual bij zitten. Ook mijn man deed vaker een hoody of iets simpels en makkelijks aan. Toch vind ik dat het ook in deze tijden belangrijk is om netjes in beeld te verschijnen, niet alleen de ruimte waar je in zit graag opgeruimd en netjes, maar ook dat er aandacht is besteed aan de kleding die je aan hebt.

Omdat mijn man niet heel veel casual maar meer nette kleding in zijn kast heeft liggen heb ik het een en ander geshopt voor hem, zodat hij nu netjes maar wel casual, in beeld kan verschijnen. Hemdvoorhem stelde zelfs hiervoor een trui uit hun collectie ter beschikking om te kijken hoe deze hem zou bevallen.

Een van de combinaties waarvan ik vind dat het netjes staat, maar ook lekker comfortabel zit, is een heren trui met overhemd/blouse:

Ik kende het merk van deze trui nog niet; Redmond, maar tot nu bevalt deze trui van Redmond erg goed. het voordeel van deze trui is dat hij niet te dik is, zodat je er makkelijk een overhemd of blouse onder kunt dragen en je het niet te warm krijgt. De okergele kleur zorgt voor een warme uitstraling, en het past heel mooi bij blauw!

Naast truien kan je bij hemdvoorhem.nl ook terecht voor sokken, boxershorts en andere mooie herenkleding.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.