Voorjaar: De tuinstoelen kunnen weer de tuin in!

Het zonnetje komt weer door, de temperatuur gaat weer meer omhoog, we gaan meer de tuin in! Hoe fijn is dat. Sommige mensen zullen hun tuinmeubilair een flinke schobbeurt moeten geven omdat alles het hele jaar buiten heeft gestaan. Anderen halen alle tuinstoelen weer uit de schuur of garage. Maar er is ook een groep dit bedenkt dat de tuinstoelen vorig jaar toch niet meer goed waren of stuk zijn gegaan en daar moeten waarschijnlijk nieuwe stoelen voor komen.

Er is voldoende keuze op tuinstoel gebied. Belangrijk is om te weten wat voor jou belangrijk is. Hoeveel stoelen aan een tafel, moeten ze comfortabel zitten, moeten kinderen er ook goed op kunnen zitten, of juist oudere mensen? Wil je dat ze makkelijk te onderhouden zijn, in weer en wind buiten kunnen staan? etc etc.

Ik zeg altijd ga lekker een dagje shoppen bij tuincentra en tuinmeubelzaken. Er zijn er best veel te vinden in het land waar ook een ruime keuze te zien is. Neem plaats op de tuinstoelen en zit er even op. Zitten ze goed, ook in de rug? En voor elk budget zijn er leuke tuinstoelen te vinden.

Waar hebben wij voor gekozen? Wij hebben twee soorten tuinstoelen; De comfortabele klassiek tuinstoel en de makkelijk/ideaal voor feestjes tuinstoel. Deze laatste had als eis dat deze stapelbaar moest zijn, zo kan je er meerdere aanschaffen en lekker in een schuur opbergen. Tip is om nooit houten stapelbare stoelen te kopen, Doorgaans kun je deze door de werking van het hout na een tijdje niet meer stapelen!

Onze makkelijk, ideaal voor een feestje en makkelijk schoon te houden tuinstoelen, deze komen bij de Praxis vandaan:

En de comfortabele tuinstoelen, tuinstoelen van Tuinmeubelshop :

En om het plaatje compleet te maken is een lounge-chair natuurlijk ook erg fijn om te hebben.

Auteur Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.